Caseplay har fået 3 års kontrakt på kurser konflikthåndtering i DSB.

af | feb 12, 2017 | Konflikthåndtering

Kundeudtalelse:
Vi har kunnet mærke på vores medarbejdere at dette kursus var noget de virkelig kunne bruge, da det var nærværende og realistisk i forhold til deres daglige virke. Du og din kollega gjorde det virkelig godt når I lavede skuespil, og I formåede at holde alle interesseret og i høj grad lagrede nye teknikker på deres ryggrad, som de bruger i den virkelige verden. Kan kune anbefale jeres metoder, TAK for et super godt samarbejde omkring tilrettelæggelsen af dette konflikthåndteringskursus.

Søren Vestbjerg Petersen, produktionsleder DSB Vedligehold A/S S-tog

DSB´s Lokoførere A, kørermændene, har en opgave med at tømme S-toget for passagerer der ikke uopfordret forlader vognen, når toget har nået til endestationen om natten, og skal gøres rent.
Caseplay har gennemført en række på 10 træningsdage i håndtering af vanskelige passagerer for de i alt ca. 160 ansatte kørermænd, med 16 personer på hold ad gangen.
Dagen handler om sikkerhed, service og aktiv kommunikation, og træningen forgår i et dertil placeret S-tog på depotet Høje Taastrup. Kørermændene og ledelsen er yderst tilfreds med Caseplays træning, som nu har medført at vi har en 3 års kontrakt på uddannelse af nyansatte kørermænd. Medarbejderene vurderer Caseplays træningsdag med 4,3 point ud af 5.

Skriv mig op til Tips til God Kommunikation

Tips... indeholder korte, praktiske tips til din daglige kommunikation på arbejde. Tips... udkommer 4x om året.

Tak, du er nu tilmeldt Tips til God Kommunikation.