Foredrag Personlig Kommunikation og kropssprog

Dette foredrag formidler værktøjer til personlig kommunikation og kropssprog, som personlig udvikling for professionelle.

Et foredrag bliver tilpasset til de arbejdsmæssige rutiner og udfordringer som medarbejdergruppen står i til daglig.

Typiske emner kan være:

    • Ekspedér kunder eller borgere med optimal, positiv kontakt.
    • Skab tydelig kommunikation om hvordan opgaver skal løses.
    • Lær om Dominans i kommunikationen.
    • Reagér hensigtsmæssigt i konfrontationer.
    • Bidrag til den gode stemning på afdelingen og tag hånd om dårligt arbejdsmiljø.

Hvad får I ud af foredraget?

Her lærer du hvordan du bruger din personlige kommunikation og dit kropssprog til at lykkes, også i tilspidsede situationer. Nyeste forskning i USA afslører betydningen af Dominans i kommunikationen.

Selvom vi i tiltagende grad bruger mail og sms, er det den direkte personlige kontakt der flytter mennesker bedst.

Bevidst og målrettet kropssprog er påkrævet når du i kraft af dit job repræsenterer en virksomhed eller organisation. De fleste er dog ikke klar over hvad bevidst kropssprog er for noget, hvordan man lærer det, og hvordan man analyserer sit eget kropssprog.

Dette foredrag giver dig værktøjer til at analysere kropssprog, at blive bevidst om hvordan andre tolker dit kropssprog, og hvordan du kan bruge dit kropssprog til at få kommunikationen til at glide bedre og opnå de resultater du ønsker.

For dig der som medarbejder skal ekspedere kunder eller borgere handler dette foredrag om hvordan du sikrer dig at du bliver opfattet som kompetent og professionel, og at den utilfredse kunde eller borger føler sig set, hørt og forstået.

Foredragsholderen og form

Joost Alexander er en engageret og energisk foredragsholder, som formidler en perlerække af nemme, konkret anvendelige redskaber.
Under foredraget arbejdes der med praktiske eksempler på hvordan du styrker dit eget udtryk, som vil ændre på folks opfattelse af din gennemslagskraft.

Foredraget varer 1,5 time
Grundpris kr. 9000,-
Merpris ved flere end 30 deltagere.