God kundeservice – kursus

Detailhandelen står over for udfordringer på flere fronter. Især i brancher, hvor priser og produkter ligner hinanden til forveksling, gælder det om at skille sig ud fra mængden. Det kan din virksomhed blandt andet gøre ved at satse på god kundeservice. Nogle butiksansatte er udstyret med en naturlig sans for at optræde venligt og serviceminded, andre har sværere ved det. Men det kan sagtens læres.

Vi tilbyder et kursus, hvor vi træner dit personale i at møde kunderne med indlevelse og situationsfornemmelse. Det er vores mål, at deltagerne bliver bedre til at skabe gode relationer, så kunderne føler sig godt tilpas og gerne kommer igen.

Thomas Dofoz, værkstedschef Due Andersen Biler, Hillerød:

Super godt og meget relevant, Super gode undervisere!

Kim Rasmussen, Eftermarkeds ansvarlig Franks Auto, Vordingborg:

Helt igennem et godt og lærerigt kursus!

Træn kundeservice i telefonen eller ansigt til ansigt:

Et kursus hos os vil altid være tilrettelagt individuelt med fokus på eksempler, der er hentet fra netop jeres hverdag. Vi underviser ud fra de forskelle der er mellem den telefoniske kundekontakt og kontakten ansigt til ansigt.

Mere om kurset:

Vi bestræber os på at sammensætte forløbet, så det både er lærerigt og afvekslende for deltagerne. Vi er professionelle skuespillere, og har gode erfaringer med at bruge teatermetoder i undervisningen. Vi iscenesætter små situationsspil, hentet fra virkeligheden. Deltagerne inviteres til at medvirke som aktører. Bagefter opfordrer vi jer til at reflektere over spillet og byde ind med løsninger. Undervejs sørger vi for, at vores kursister – også på et teoretisk plan – får en dybere forståelse af de psykologiske mekanismer.

Det er vores erfaring, at den involverende teaterproces kan noget særligt: en ny færdighed eller handlemåde vil fæstne sig bedre hos kursisten, når den er oplevet og afprøvet i praksis.

Følgende temaer vil indgå i undervisningen:

  • Brug af anerkendende kommunikation
  • Hvordan man signalerer til kunden, at man er tilgængelig
  • Hvordan man tager sig af klager, så kunden føler sig godt behandlet
  • Strategier i forhold til tidsrøvende kunder
  • Samtaletræning med instruktørerne i mindre grupper
  • Øvelser i brug af kropssprog og stemmeføring

Det praktiske:

Antal deltagere: op til 20 personer.

Varighed: kurset kan tilrettelægges over 1 eller 2 dage

Kursusleder og instruktør:   Joost Alexander. En eller flere skuespillere/instruktører medvirker, alt efter gruppens størrelse.

Læs også nogle af vores indlæg om god kundeservice:

Tjek jeres telefonsvarer…

Servicekommunikation hos Mazda masterteknikere…