Individuel ledertræning Caseplay

Individuel ledertræning

Personlig kommunikation i et skræddersyet, individuelt forløb for ledere og medarbejdere med ansvar for møder og kunderelationer.

Dit udbytte:

Øget stress- og modstandsparathed i pressede situationer.

En individuel ledertræning giver dig redskaber til at afstresse og være til stede. Du får bevidsthed og viden om hvordan kroppen og hjernen reagerer og hvordan du skaber overskud.

Større gennemslagskraft

Du får mere ro og pondus i møder, ved oplæg eller i samtaler. Med en individuel ledertræning lærer du om timing, bruge dit kropssprog og hvordan du skaber god kontakt.

Sikkerhed i fremtræden og nærvær

Du lærer om at aflæse pressede situationer, og at være kreativ i at skabe gode betingelser for at dine beskeder bliver hørt og lander det rigtige sted.

Flere strænge til at spille på

Du lærer at lytte til flere lag i samtaler. Dette giver dig et større udvalg af muligheder for at udvikle samtalen i den retning du ønsker.

Arbejdsform

Træningen er meget praktisk anlagt. Forberedelse, tale, kropssprog, stemmeføring og timing prøves af i scenarier der passer præcist til dine daglige opgaver.

Pris: kr. 12.000,- for 5 sessions á 2 timer / Ekstra session kr. 2.000,- / Løs session kr. 2.800,-

Træningen kan foregå på jeres virksomhedsadresse, eller i lokaler vi lejer til formålet. Lokaleleje er ikke inkl. i prisen, og varierer fra kr. 300,- til ca. kr. 550,- per session.