Kropssprog for mødeledere

Kropssprog for mødeledere

Super dag! Kursusholder Joost og skuespiller Christine virkede engagerede, varme og åben i deres undervisning. Det gav mig lyst til at lytte på dem. De var velforberedte, og skabte en tryghed så alle turde kaste sig ud i de spillede eksempler. Jeg blev bevidst hvor vigtigt kropssproget er i den svære samtale og ved møder. Det udleverede materiale kan bruges i det daglige arbejde. Mange detaljer på dagen, fx den undersøgende tilgang, fik mig til at reflektere på en anden måde end vanligt. Jeg har brugt flere af kursets metoder med stor succes! (Udtalelserne er samlet blandt de deltagende ledere.)
Aase Sørensen, leder af FritValg, Lejre Kommune

Kropssprog fortæller om dine intentioner. Som mødeleder kan du påvirke et møde med dit kropssprog. Du kan vise hvonår der er plads til interne snakke, og hvornår du strammer op og ønsker fokus på den centrale drøftelse af dagsordenen.

Caseplay hjalp 10 ledere i Lejre Kommune med tips og gode eksempler til mødeledelse. På kurset viste skuespillere hvordan forskelligt mødeleder-kropssprog virker, og hvordan man bliver bedre til at aflæse og reagere på mødedeltagere.

Udover fokus på mødeledelse, blev der øvet kropssprog til brug i vanskelige medarbejdersamtaler. Caseplay havde via interviews researchet på typiske vanskelige leder-medarbejdersamtaler inden for området. Om eftermiddagen blev lederne udfordret ved at tage kampen op med en skuespiller der agerede medarbejder i en vanskelig samtale.