Lederkurser

Lederkurser

Konflikthaandtering-ledere-caseplay-thumb

Konflikthåndtering

Konflikthåndtering starter langt før en konflikt overhovedet er opstået. Det er din grundlæggende opfattelse af kommunikationens værdi og muligheder, der styrker din ledelse og guider dig gennem de konflikter der ikke kan undgås.

Præsentationsteknik kursus

Præsentationsteknik / Obamakursus

Inspiration fra store talere som Barack Obama, omsat til teknikker du kan bruge direkte efter kurset. God Præsentation er noget man skal øve sig på, lige som en skuespiller, og du får konkrete værktøjer der er nemt at gå til.

Den vanskelige samtale

Den vanskelige samtale

Tag fat i udfordringerne inden de udvikler sig til problemer. Med værktøjerne fra kurset føler du dig kompetent til at tage en snak så snart du får øje på noget der ikke er helt som det skal være.

Kropssprog 1

Kropssprog

En halv dag med fokus på hvordan du bruger din krop og dit nærvær til at skabe den kommunikation du ønsker. Selvom du mener du opfører dig helt naturligt, vil andre aflæse dit kropssprog som udtryk for dine holdninger.

mu-samtale-traeningthumb

MUS samtale

Selvom de fleste MUS samtaler struktureres efter et skema, og mange informationer og aftaler bliver fasthold i grafer og diagrammer, er lederens stærkeste værktøj at føre en god dialog.

anerkendende-kommunikation-caseplay2-thumb

Anerkendende Kommunikation

Bidrag til trivslen og forbyg unødvendigt sygefravær. Anerkendende kommunikation er nemt at forstå, og med lidt øvelse på kurset, et godt ledelsesværktøj og en personlig udvikling.

individuel-leder-traening-thumb

Individuel ledertræning

Et forløb hvor vi arbejder med lige præcis det du ønsker at blive bedre til i din kommunikation. Vær forberedt på at vores træner gør dig opmærksom på dine blinde pletter, og at du får hjemmeopgaver.