Skuespillere og konsulenter

Joost-2015-cr-120.180

Joost Alexander
Kursusleder, konsulent og skuespiller, stifter og direktør af Caseplay.

Joost har som kursusleder med stor succes inspireret ledere og medarbejdere i deres personlige kommunikation siden 2002. Med passion for potentialet i det enkelte menneske har han udviklet de træningskoncepter der gør Caseplay unikke, i kursusforløb der i en høj grad involverer den enkelte deltager.
Joost har arbejdet med alle organisationsniveauer, fra topledere til og med produktionsmedarbejdere og med alle former for personlig kommunikation, være det mødeledelse, sagsbehandling eller voldsafværgelse.

Joost er uddannet som udviklings- og proceskonsulent, fra Artbizz i 2002 og DISPUK i 2009. Intensiv kurs Narrativ Konflikthåndtering og Mediation med Gerald Monk 2010. Konflikthåndtering og Mediation, DISPUK 2019-2020.
Oprindelig uddannet fra Cantabile 2, egnsteatret i Vordingborg i 1993. Tilknyttet der som aktør, underviser, træner og instruktør indtil 2000.
Joost har siden 2003 været inspirator og leder for Caseplays udvikling af interaktive koncepter for kommunikationstræning. Forfatter, instruktør og træner af Forumteater.

Christine La Cour
Skuespiller og kursusleder, uddannet fra Århus Teaters Skuespillerskole i 1992. Medvirket i bl.a. Taxa, Rejseholdet, Sommer. Spillet på Sorte Hest, Det Danske Teater, Det Kgl. teater, m.fl.
Christine arbejder med Forumteater, ledertræning og medarbejderudvikling siden 2005, bl.a. i Rigshospitalets lægeuddannelse, Videnskabsteatret og Caseplay.

Jesper Pedersen
Skuespiller og kursusleder, uddannet fra Århus Teaters Skuespillerskole i 1999. Medvirket i TV serierne Hotellet og Krønikken. Spillet på Århus Teater, Nørrebro Teater, Meridiano Teatret mfl.
Jesper medvirker i Forumteater, lederkurser og medarbejderudvikling siden 2006.

line-svendsen

Line Svendsen
Line Svendsen. Skuespiller, uddannet på ”School of Stage Arts” ved egnsteater Cantabile 2, i 1998. Siden 2003 fast aktør i den internationale gadeteater gruppe ”Teater brændende kærlighed”. I år 2006 blev hun fast aktør ved det turnerende børneteater ” Teater Du Milde Himmel”.  Hun arbejder der udover som underviser og instruktør af både børn og voksne i folkeskolen.  Er trænet i kommunikation og forumteater under Caseplay.  Har samarbejdet med Joost Alexander siden 1999.

Hilal-Lamaa-caseplay

Hilal Lamaa
Skuespiller, uddannet fra Det Danske Filmskuespillerakademi 2012.
Har medvirket i film, bla. biograffilmen ”En, to, Tresomt”, teater, bla. Det kgl. teater i ”Lulu”, forum teater og kommunikationstræning. Hilal har stor kendskab til arabisk og iransk kultur.
Er desuden medejer af medieproduktionsfirmaet Copenhagen Production, der har DR, Experimentarium, flere turistbureauer og Novo Nordisk som samarbejdspartnere.

Nicolei Faber
Skuespiller, uddannet fra The Russion Academy of Theatre Arts, GITIS, 2004. Har medvirket i dansk film og TV, bl.a. Blekinge Gade, Lærkevej, Sommer og Profetia. Har spillet på teatre som Hotel Pro Forma, Kaleidoskop, Huset Teater, eKleKtisK Teaterproduktion m.fl.
Nicolei har arbejdet med ledertræning og casebaseret undervisning for bl.a. Metro, Humandirectio, Engage People og Caseplay siden 2006.

Lotte Munk
Skuespiller, uddannet fra Skuespillerskolen ved Århus Teater 1995. Har siden arbejdet på teatret og medvirket i film bl.a. De fortabte sjæls ø, Idioterne og tv serierne Hotellet og Ørnen.
Lotte arbejder med trænings- og forumteater siden 2004.

Martin Hylander Brücker
Skuespiller, uddannet fra Statens Teaterskole 2005. Medvirket i bla. Livvagterne, Sommer og Maj & Charlie. Spillet på Det Kongelige Teater, Hofteatret, Det Danske Teater, Folketeatret, Ålborg Teater og Århus Teater. Er certificeret skuespillercoach og har arbejdet på flere spillefilm siden 2007. Har arbejdet med forumteater, lederkurser, kommunikationstræning og medarbejderudvikling siden 2005.

Lene Poulsen
Skuespiller, uddannet hos den Kgl. aktør Martin Hansen. Har siden 1978 spillet utallige roller på danske teatre og i film og fjernsyn. Siden 2007 direktør i Teater Guld. Lene har siden 2002 arbejdet med personaleudvikling i form af forumteater og firmarevy. www.lenepoulsen.dk

Morten Lützhøft
Skuespiller, uddannet ved Odense Teaterskole i 1994. Han har bla. medvirket i tv-serierne: Ørnen, Anna Pihl, Sommer samt De udvalgte. Han har spillet på Det Kongelige Teater, Betty Nansen, Østre gasværk, Kalaidoskop m.fl.
Morten har en kortere uddannelse indenfor Forum teater bag sig.