Om Caseplay

Caseplay

Caseplay er et firma af skuespillere og proceskonsulenter. Vi tilbyder kompetenceudvikling indenfor Personlig Kommunikation på arbejdspladser.

Personlig Kommunikation handler om medarbejdernes og ledernes  evne til at kommunikere deres faglighed forståeligt og nærværende. Vi fokuserer bl.a. på hvordan kommunikation kan få mennesker til at føle sig motiveret og hørt.

Alle vores kurser tager afsæt i den enkelte virksomheds praksis og bliver skræddersyet til lige præcis den medarbejder- eller ledergruppe der deltager.

Tematisk handler vores kurser, workshops og foredrag om  Konflikthåndtering, Arbejdsmiljø,  Kundekontakt og Præsentationsteknik.

Vores undervisning har udviklet sig til at være relativt teknisk og øvelsesbaseret. Det viste sig at give de mest engagerede deltagere og de bedste tilbagemeldinger på hvad folk fik ud af vores kurser. Undervisningen er bygget op omkring arbejde med Samtaleteknik, Kropssprog, Stemmeføring, Tilstedeværelse og øvrige virkemidler der påvirker den Personlige Kommunikationen.

Vores arbejdsmetoder udspringer fra den erfaring, at det er samspillet mellem teori, kroppen, høj energi og involvering, der skaber den bedste læring og koncentration på kurset.

Det teoretiske grundlag er funderet i systemisk og narrativ teori, organisationspsykologi og pædagogisk teori om refleksion og læring, i samspil med øvelser fra den moderne skuespilmetodik.

Vores skuespillere og konsulenter arbejder med en anerkendende tilgang.

Caseplay har løst opgaver for erhvervslivet siden 2002.

Joost Alexander

Christine la Cour Skuespiller

Kursusleder, kommunikationstræner og skuespiller, stifter og direktør af Caseplay.

Joost har som kursusleder med stor succes inspireret ledere og medarbejdere i deres personlige kommunikation siden 2002. Med passion for potentialet i det enkelte menneske har han udviklet de træningskoncepter der gør Caseplay unikke, i kursusforløb der i en høj grad involverer den enkelte deltager.
Joost har arbejdet med alle organisationsniveauer, fra topledere til og med produktionsmedarbejdere og med alle former for personlig kommunikation, være det mødeledelse, sagsbehandling eller voldsafværgelse.

Joost er uddannet som udviklings- og proceskonsulent, fra Artbizz i 2002 og DISPUK i 2009. Intensiv kurs Narrativ Konflikthåndtering og Mediation med Gerald Monk 2010. Konflikthåndtering og Mediation, DISPUK 2019-2020.
Oprindelig uddannet fra Cantabile 2, egnsteatret i Vordingborg i 1993. Tilknyttet der som aktør, underviser, træner og instruktør indtil 2000.
Joost har siden 2003 været inspirator og leder for Caseplays udvikling af interaktive koncepter for kommunikationstræning. Forfatter, instruktør og træner af Forumteater.

Skuespillere og Konsulenter

Christine la Cour Skuespiller

Christine La Cour

Christine La Cour
Skuespiller og kursusleder, uddannet fra Århus Teaters Skuespillerskole i 1992. Medvirket i bl.a. Taxa, Rejseholdet, Sommer. Spillet på Sorte Hest, Det Danske Teater, Det Kgl. teater, m.fl.
Christine arbejder med Forumteater, ledertræning og medarbejderudvikling siden 2005, bl.a. i Rigshospitalets lægeuddannelse, Videnskabsteatret og Caseplay.

Jesper Pedersen Skuespiller

Jesper Pedersen

Skuespiller og kursusleder, uddannet fra Århus Teaters Skuespillerskole i 1999. Medvirket i TV serierne Hotellet og Krønikken. Spillet på Århus Teater, Nørrebro Teater, Meridiano Teatret mfl.
Jesper medvirker i Forumteater, lederkurser og medarbejderudvikling siden 2006.

Line Svendsen Skuespiller

Line Svendsen

Line Svendsen. Skuespiller, uddannet på ”School of Stage Arts” ved egnsteater Cantabile 2, i 1998. Siden 2003 fast aktør i den internationale gadeteater gruppe ”Teater brændende kærlighed”. I år 2006 blev hun fast aktør ved det turnerende børneteater ” Teater Du Milde Himmel”.  Hun arbejder der udover som underviser og instruktør af både børn og voksne i folkeskolen.  Er trænet i kommunikation og forumteater under Caseplay.  Har samarbejdet med Joost Alexander siden 1999.

Hilal Lamaa Skuespiller

Hilal Lamaa

Skuespiller, uddannet fra Det Danske Filmskuespillerakademi 2012.
Har medvirket i film, bla. biograffilmen ”En, to, Tresomt”, teater, bla. Det kgl. teater i ”Lulu”, forum teater og kommunikationstræning. Hilal har stor kendskab til arabisk og iransk kultur.
Er desuden medejer af medieproduktionsfirmaet Copenhagen Production, der har DR, Experimentarium, flere turistbureauer og Novo Nordisk som samarbejdspartnere.

Ditte Maria Le-Fevre Skuespiller

Nicolei Faber

Skuespiller, uddannet fra The Russion Academy of Theatre Arts, GITIS, 2004. Har medvirket i dansk film og TV, bl.a. Blekinge Gade, Lærkevej, Sommer og Profetia. Har spillet på teatre som Hotel Pro Forma, Kaleidoskop, Huset Teater, eKleKtisK Teaterproduktion m.fl.
Nicolei har arbejdet med ledertræning og casebaseret undervisning for bl.a. Metro, Humandirectio, Engage People og Caseplay siden 2006.

Lene Poulsen Skuespiller

Lene Poulsen

Skuespiller, uddannet hos den Kgl. aktør Martin Hansen. Har siden 1978 spillet utallige roller på danske teatre og i film og fjernsyn. Siden 2007 direktør i Teater Guld. Lene har siden 2002 arbejdet med personaleudvikling i form af forumteater og firmarevy.

Martin Hylander Brücker Skuespiller

Martin Hylander

Skuespiller, uddannet fra Statens Teaterskole 2005. Medvirket i bla. Livvagterne, Sommer og Maj & Charlie. Spillet på Det Kongelige Teater, Hofteatret, Det Danske Teater, Folketeatret, Ålborg Teater og Århus Teater. Er certificeret skuespillercoach og har arbejdet på flere spillefilm siden 2007. Har arbejdet med forumteater, lederkurser, kommunikationstræning og medarbejderudvikling siden 2005.

Susanne Billeskov Skuespiller

Susanne Billeskov

Susanne Billeskov har mere end 20 års erfaring på de skrå brædder. Hun har siden 1996 arbejdet professionelt som skuespiller, fortrinsvist som improskuespiller.
Siden 2008 har Susanne været kunstnerisk leder af ImproskolenKBH som afholder kurser i improvisation som redskab til bedre samarbejde, kreativitet og kommunikation. Hun har desuden en lederuddannelse i Creative Leadership fra Kaospiloterne og er en erfaren underviser.
Susanne Billeskov blev landskendt, da hun i 2004 vandt det populære show Scenen er Din med sin karakter Lone Jensen.
Derudover arbejder hun også uden for scenen som instruktør.

Samarbejdspartnere

Arne Stentoft Kommunikationstræner

Arne Stentoft

Uddannelses- og Proceskonsulent siden 1995, MA i Voksenuddannelse i 2004 – RUC, EMCC-certificeret coach i 2011. Skuespiller, uddannet fra Cantabile 2, egnsteatret i Vordingborg i 1994. Arne arbejder med udvikling af uddannelsesforløb, kundeorienteret kommunikation, samspil på arbejdspladser, samt coaching og træning af lederteams, ledere, undervisere og formidlere.·www.arnestentoft.dk

Ditte Maria Le-Fevre Skuespiller

Ditte Maria le-Fevre

Skuespiller, uddannet ved The William Esper Studio i New York i 2004. Ditte har haft flere engagementer ved Teatret ved Sorte Hest, engagerer sig i kunstprojekter og har undervist i Meisnerteknik på Danmarks filmskuespilleruddannelse FSA 2011-2013. Hun har arbejdet med Forumteater, lederkurser, ledertræning og medarbejderudvikling siden 2006. Siden 2013 arbejder Ditte med individuel ledertræning og præsentationsteknik i samarbejde med flere konsulentvirksomheder.